Петък, 26 април 2024

26.04.2024

Последвайте ни

На 82 години Кирчо от Добрич се венча за любимата Цветана, срещнали се в дом

Решили да изживеят живота си заедно Цветана и Кирчо още веднъж напомниха, че любовта няма възраст

Цветана Граматикова и Кирчо Тодоров, които са настанени в дома за възрастни хора „Гергана“ в комплекс Св. св. Константин и Елена край Варна, поставиха ново начало в живота си, като сключиха граждански брак, съобщават от дома.

На 2 март двойката се врече във вярност пред погледа на свидетелите - Искра Илиева и Йордан Йорданов, които също живеят в дома.

Цветана е на 73 години, от Варна, а Кирчо на 82 години, от Добрич. Тя е в дома от доста време, а Кирчо отскоро. От няколко месеца са заедно, сподели за Про Нюз Добрич директорът на дом „Гергана“ Нели Вълева.

Тържеството в Ритуалната зала във Варна, по изрично желание на младоженците, били в много  тесен кръг - само те и кумовете.

Младоженците и техните кумове

Екипът на дома ги изпратил със служебния автомобил, посрещнали младоженците тържествено. Имало празничен обяд, приготвили им добра спалня.

„За нас са много красива двойка. Понякога ходят хванати за ръка“, сподели Нели Вълева.

Цветана е била рехабилитатор-кинезитерапевт.  Кирчо се е занимавал с много неща, имал е частен бизнес, бил е и илюзионист.

Младоженците са много щастливи, а целият екип им пожелаваме здраве и спокоен живот, заявиха от Комплекса за социални услуги за възрастни хора.

Това, че са решили да изживеят живота си заедно, още веднъж напомня, че любовта няма възраст, посочват и от Ритуалния дом.

c