Петък, 29 март 2024

29.03.2024

Последвайте ни

1900 лева в помощ на Росен от Добрич осигури благотворителна фотосесия

Благотворителният ден със снимки на професионалната фотографка Ани Иванова осигури 1900 лева за трансплантацията на бъбрек, за да бъде спасен животът на 43-годишния Росен Иванов.

Диагнозата на Росен е поставена преди 2 години. Подложен е на хемодиализа три пъти седмично по 4 часа. Единственият шанс на Росен за нормален живот е трансплантацията, за която вече има подходящ донор – майката на неговата съпруга. И по-малкият син Георги иска баща му да е здрав, за да върнат щастливия си живот.

Разчетите сочат, че са нужни не по-малко от 50 000 лева, които са непосилни за семейството. Затова те се обръщат към всички добри хора с молба за помощ.

Благотворителният ден със снимки в подкрепа на Росен Иванов от Добрич, който се нуждае от животоспасяваща трансплантация на бъбрек, осъществи младата фотографка Ани Иванова с подкрепата и помощта на 31-годишния Иван Георгиев. Те посрещаха малки и големи на входа на градския парк, които искат да помогнат за лечението на Росен като дарят по 10 лева за снимка, направена от професионалната фотографка.

Всеки, който иска и има възможност да помогне, може да направи дарение по сметките на Росен

IBAN: BG71 UBBS 8002 1021 7785 50

BIC: UBBSBGSF

PAY PAL: rosenivanov7802@gmail.com

Титуляр на сметката: Росен Иванов

c