Водещи новини Добричка Общество

Кметът на Община Добричка търси съдействие заради водната криза в Стожер

Кметът Соня Георгиева търси съдействието на „Български ВиК холдинг“ и народните представители за решаване на проблема на стожерци

Среща с представители на „Български ВиК холдинг“ ЕАД за решаването на водната криза в село Стожер инициира кметът на Община Добричка Соня Георгиева. Въпреки проведените многобройни разговори с ръководството на „Водоснабдяване и канализация Добрич“ АД ситуацията с водоснабдяването в село Стожер е критична. Социалното напрежение сред населението расте, осигуряването на питейна вода е въпрос на оцеляване. След разговор с  председателя на Управителния съвет на „Български ВиК холдинг“ Ася Стоянова, на 4 август кметът Соня Георгиева и представители на кметския екип на Община Добричка ще се срещнат в столицата с Ивайло Ванков – член на Управителния съвет на „Български ВиК холдинг“ ЕАД.

За 17 август в сградата на Община Добричка е предвидена среща с народните представители от Добричка област Дилян Господинов, д-р Ивайло Христов, Деница Сачева, Димитър Данчев, д-р Хасан Адемов и Албена Симеонова. Кметът Соня Георгиева търси съдействието на народните избраници от областта и отправя покана за конструктивен диалог, за да се дискутират варианти за решаването на водния проблем в село Стожер.

Follow Me:

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *