Водещи новини - дясно Добричка Общество

Строителни дейности в 84 обекта ще се извършат в община Добричка

Обществена поръчка с предмет изграждане, ремонт и реконструкция на сгради, съоръжения и обекти, нейна собственост, обяви Община Добричка.

Предмет на поръчката е извършването на строителни дейности на обекти, общинска собственост – сгради и инфраструктура. Тя включва 12 обособени позиции.

Предвидено е да се извършат ремонтни работи в четири читалищни сгради, двадесет кметства, шестнадесет детски градини, шест социални патронажи, Център за настаняване от семеен тип за пълнолетни лица с деменция в едно населено място, един младежки клуб, пет здравни служби, една автоспирка, три сгради на основни училища, сграда автотранспорт и община, общинска сграда – пункт в едно населено място, сграда гробищен парк и реставрация и ремонт на военни паметници в три села.

Ще се изградят стопанска постройка и склад за дърва в две кметства; автоспирки в две населени места, водосток; тротоар в едно населено място; благоустрояване пред кметства и паркове в четири села, разширение на улично осветление в две населени места и подмяна на съществуващ кабел с усукан в едно населено място на територията на община Добричка.

Общо ще се извършват строителни дейности на 84 обекта в 49 населени места.

Прогнозната стойност на обществената поръчка е 511 827,50 лева без ДДС. Крайният срок за подаване на офертите е 27 април.

Follow Me:

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *