Добричка Общество

Заседание на ОбС на Община Добричка ще се проведе на 31 март

Общинският съвет /ОбС/ на Община Добричка ще проведе редовно заседание на 31 март от 14 часа, съобщават от местната администрация.

Кметът Соня Георгиева ще внесе Годишен доклад за изпълнение н Общинския план за развитие на Общината за периода 2014-2020 г., за 2020 година. На вниманието на съветниците ще бъдат още няколко докладни на Георгиева – относно План за интегрирано развитие за 2021-2027 г., бюджетна прогноза за периода 2022-2024 г. на постъпленията от местни приходи и разходите за местни дейности, Обща стратегия за културен туризъм в трансграничния район Констанца-Добрич и други.

Ще бъде разгледано предложение за кандидатстване с проект “Патронажна грижа + Община Добричка” по Оперативна програма “Развитие на човешките ресурси” 2014-2020 г. Ще бъде отчетено изпълнението на Програмата за енергийна ефективност на Община Добричка за периода 2019-2029 г., за 2020 година.

На заседанието се очаква да бъде взето решение за финансиране на футболните клубове на територията на общината за пролетния полусезон за настоящата година. Председателят на ОбС д-р Ердинч Хаджиев ще внесе предложение за промяна в състава на Постоянната комисия по бюджет и финанси, икономическа и инвестиционна политика, евроинтеграция и международно сътрудничество.

Follow Me:

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *