Култура Образование Спорт

Дарение от Фенклуба на „Арсенал” в България получи библиотеката в Добрич

В дните преди старта на Похода на книгите /2-23 април/, Регионална библиотека „Дора Габе” в Добрич получи дарение от Фен клуба на „Арсенал”-Лондон в България. Дарението включва книги със спортни заглавия, които са издадени или финансово подкрепени от Фенклуба.

Сред заглавията са “Хладнокръвие и скорост” от Денис Бергкамп, която ще вдъхнови феновете на футбола навсякъде по света, независимо кой клуб подкрепят; автобиографичната книга на абсолютната легенда на английския футбол и на шоубизнеса Иън Райт – „Футболът, моят живот“; “Треска за футбол” от Ник Хорнби, документална проза за живота и психологията на английските футболни запалянковци; както и „Арсен Венгер“ от журналиста Джон Крос, биографична книга, посветена на втория най-емблематичен мениджър в съвременната история на английския футбол – А. Венгер.

Директорът на библиотеката Невяна Христова благодари на Милен Иванов, представител на Фенклуб „Арсенал”-Лондон, клон Добрич, с надеждата, че дарените издания ще бъдат интересни за читателите.

Follow Me:

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *