Петък, 26 април 2024

26.04.2024

Последвайте ни

Онлайн анкета проверява удовлетвореността на жителите от състоянието на град Добрич

Община град Добрич отправя покана към жителите на общината и всички заинтересовани страни, да се включат в анкетно проучване чрез което да дадат своето мнение за бъдещото развитие на град Добрич.

Община Добрич: Имате възможност да участвате в Анкета по разработване на Плана за интегрирано развитие на Община град Добрич за периода 2021 – 2027 г. 

"Участието на гражданите в процеса по разработване на Плана за интегрирано развитие на Община град Добрич за периода 2021 – 2027 г. е изключително важно и би гарантирало неговото качество, широка обществена подкрепа и реалистично идентифициране на приоритетите за развитие", се казва в отправената от Общината покана.

Анкетата ще е активна до 31 март 2021 г. включително.

Целта на проучването е, базирайки се на общественото мнение, да се обобщят приоритетите за развитие на общината, да се набележат предстоящи проекти и инвестиции, и да се уточни към какво да бъдат насочени усилията за новия програмен период.

От общинска администрация уточняват, че анкетата е напълно анонимна, а резултатите ще бъдат представени само в обобщен вид.

Линк към анкетата → https://forms.gle/XTV1jeG4Mhb4Xmfn6

Повече информация за реализацията на дейностите по изготвяне на ПИРО - в сайта на Община град Добрич, в рубриката „Актуални теми“. 

c