Четвъртък, 28 март 2024

28.03.2024

Последвайте ни

Йордан Йорданов от ВМРО номиниран за водач на листата в област Добрич

Народният представител Йордан Йорданов от ВМРО е номиниран за водач на листата за народни представители за област Добрич, съобщи самият той. Кандидатурата му е издигната от всички структури в областта.

За Про Нюз Добрич Йорданов коментира, че приема номинацията си като признание за всичко, което е свършил през четирите години като народен представител. „И за това, че по никакъв начин не се промених, не се повлиях и си останах местен добруджанец”, допълни той. Посочи, че това, което е наклонило везните, са всички разговори, които е имал по места с членове и симпатизанти на организацията, че по-скоро е тяхно желанието да повтори мандата отколкото категорично негово предварително намерение или нагласа за нещо подобно.

Листата на ВМРО за област Добрич за предстоящите избори е почти на 100 процента подготвена, каза Йордан Йорданов. Ще бъде внесена в националното ръководство до крайния срок 2 март. Според депутата в нея има представители на почти всички общини. Сред тях има както млади хора, които със своята енергия ще допринесат за развитието на областта, така и хора, които вече са с нужния житейски опит и ще бъдат полезни. В листата са представители от целия спектър на професиите. „От различни населени места, различни като образование и възраст, но обединени от едно – любовта към родния край и към родината и желанието да бъдат полезни на Добрич и региона”, посочи Йорданов.

c