Петък, 29 март 2024

29.03.2024

Последвайте ни

Бременна в 8-ия месец беше в снежен капан на пътя Варна-Добрич близо 12 часа

Близо 12 часа бременната в осмия месец жена беше блокирана в кола на пътя Варна – Добрич. За това съобщи Нова телевизия.

Диляна Георгиева от Добрич разказа, че е била в снежния капан на пътищата в Североизточна България близо 12 часа – от 11 до 23 часа. Малко преди полунощ тя е успяла да стигне до Добрич.

„Вече съм в град Добрич, благодарение на момчета от офроуд клуба, които дойдоха да ни спасят от капана, в който бяхме попаднали“, каза бъдещата майка.

Разказа, че близо 12 часа са били по пътищата. Била във Варна, за да посети болница.

„Не можехме да се придвижваме, защото пътищата не се почистваха. Стояхме три часа до с. Новаково и чакахме да мине снегорин или каквато и да е друга машина за почистване, но така и не мина“, обясни Диляна.

„въннахме на тел. 112, при което получих отношение, което беше повече от ужасно. Каза ми, че не ловят снежинките с ръце и ще се наложи да чакаме, като и тя не знае колко“, добави младата жена.

Тя вече е в Добрич.
Както по-рано Про Нюз Добрич съобщи около 100 коли бяха блокирани в продължение на часове по пътя Варна-Добрич след затварянето му. По данни на заместник-областния управител всички те вече са се прибрали, с изключение на тези, които са предпочели да останат във Варна.

Кадър: Нова ТВ

c