Водещи новини Общество

Две деца оставя красивата Бонка, която загина след тежка катастрофа край Добрич

Две деца – момчета, оставя красивата 48-годишна Бонка Бонева от Добрич, която не успя да оцелее след тежка катастрофа преди седмица. Жената е работела във фирма за трудова медицина. Определят я като слънчев и безкрайно мил човек, винаги усмихната и позитивна.

Според официалната информация от полицията, на 6 януари, около 10:55 часа е получено съобщение за възникнало пътно-транспортно произшествие по пътя от с. Ведрина посока с. Одринци. На място е установено, че 48-годишната жена губи контрол над лекия автомобил „Пежо” и той се блъска странично в крайпътно дърво.  

Според близки друга кола е засякла Пежото, жената е опитала да избегне сблъсъка, при което автомобилът се е блъснал в дървото.

Вследствие на инцидента, жената бе настанена в МБАЛ Добрич със счупена основа на черепа и с реална опасност за живота. В отделението по реанимация медиците седем дни се бориха да спасят живота й.

Поклонението ще е утре, 14 януари, от 14,30 часа в храма на гробищния парк.

Екипът на Про Нюз Добрич поднася съболезнования на близките й!

Follow Me:

Related Posts

  1. Dimitrina Ilieva says:

    Ако е истина това, питам колко невинни още трябва да загинат, преди да задължат видеорегистраторите в колите? В Русия с помощта на такива записи за заловени доста виновни за смъртта, на други, в случаи когато няма свидетели и други доказателства. Един регистратор среден клас е не повече от 50лв., но цената на един живот- безгранична! Причината за смелите маневри са липсата на мерки и адекватни присъди- когато бъде заловен един шофьор да причинява ПТП или да е причина за такова е редно да се разглежда като предумишлено убийство или опит за такова!

    • Регистратор и у вас си сложете, в тоалетната даже !!! Регистратора ли ще промени хората да мислят и за другите ,както и за себе си с внимание??? Все глупости искате,камери на улиците,камери във входовете на блоковете,камери в училищата и градините и после защо сме дебили,идиоти и се държим не като хората…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *