Петък, 29 март 2024

29.03.2024

Последвайте ни

Меню по кето диета ще предлага ресторант „Албена” в Добрич

Меню по кето или кетогенната диета ще предлага от тази година ресторант „Албена” на Висше училище по мениджмънт /ВУМ/. Инициативата ще стартира на 11 януари.

В менюто, което включва обяд и вечеря, присъстват мариновани зеленчуци на скара, ципура на скара с броколи, гръцка салата с фета сирене, свинска вратна пържола със задушен спанак с пармезан, десерт кето брауни, кьопоолу със сирене и орехи, свинско печено с гарнитура от броколи със сметана и кашкавал и още много други вкусотии.

Кето или кетогенната диета е нисковъглехидратен хранителен режим с високо съдържание на мазнини и умерено количество протеини, който може да ви помогне да изгаряте мазнините по-ефективно. Има редица ползи за отслабване и по-голяма енергия, без усещане за глад.

За Про Нюз Добрич Галин Ненов – мениджър на ресторанти на ВУМ, сподели, че по негова информация кето меню ще се предлага за първи път в Добрич. Ресторант „Албена” е решил да го предложи на клиентите си в резултат на множеството запитвания. Продуктите, с които ще се приготвят ястията, са висококачествени. Ще се готви с екстра вържин, гхи, както и с още един вид кето масло. Менюто ще е петдневно, тъй като според кето диетата има един ден, в който се прави фаст и един за разтоварване.

Цената на ден за обяд и вечеря е 31.99 лв. При абонамент за цяла седмица на ден ще се заплащат по 27.99 лева, а при абонамент за цял месец – 24.99 лева на ден. Опаковките и кутиите, както и доставката, ще са напълно безплатни. Поръчки ще се приемат на тел. 0894 730570.

Галин Ненов сподели, че в бистрото на ресторанта, което е като кулинарен магазин, много скоро ще бъдат разкрити био щанд и фермерски щанд. На фермерския щанд за клиентите ще се предлагат много натурални продукти, които са от български ферми. Някои от тях ще са био, други ще са без захар и подсладители. На био щанда пък ще има кето продукти.

c