Петък, 26 април 2024

26.04.2024

Последвайте ни

Певица и рейнджър от Добрич си пожелаха за 2021 г. здраве и празници с близките

Павлета и Иван живеят в  Добрич. Днес, заедно с едногодишната си дъщеричка, те се радваха на януарското слънце край морето. Пред Про Нюз Добрич споделиха най-съкровеното, с което ще запомнят 2020 година и това, което си пожелаха за новата 2021 година.   

През 2018 г. след завръщането на Иван от мисия в операцията на НАТО  в Афганистан, те решават да продължат пътя си заедно.

По това време Павлета успешно съчетава музиката с работата си в банковия сектор, където работи като личен банкер. Работила е като поп-рок певица в Норвегия, Мароко, Швейцария и др.

Освен с гениално чувство за хумор, Ванко се оказва и непоправим романтик, като предлага брак на Павлета в Дубай. Не след дълго в техния живот се появява и прекрасната Виктория и ги прави най-грижовните родители.

На 30 декември 2020 г. тя навърши една годинка.

Ето какво казаха те за отиващата си година: "Въпреки предизвикателствата на 2020-а, за нас беше щастлив финал на годината, защото нашата малка принцеса празнува първия си рожден ден. За тази една година научихме повече, отколкото през последните пет.

Изобщо, след една година майчинство и като завършек на тази ненормална година за всички ни, можем да направим нашата равносметка. И ако трябва с една дума да опишем 2020 година, бихме казала "НАЙ"... Най-трудна, най-динамична, най-хубава, най-лоша, най-емоционална. Трудните моменти не бяха малко, но пък хубавите са повече. Имаме едно човече, което така удобно се настани в сърцата ни и всеки ден ни дарява с любов! Благодарни сме, че Вики избра нас за свои родители. Можем само да кажем, че ще правим всичко по силите си, за да я заслужаваме и да бъде щастлива, сподели  за Про Нюз Добрич младата майка.

За  Новата година си пожелават, на първо място, всички да са здрави. Пожелават си прегръдка с любимите хора, празници с всички роднини, свободни и безопасни пътувания - това са част от нещата, от които трябваше да се въздържаме през 2020 г. и които се надяваме да се завърнат в живота ни през 2021 г. Павлета мечтае през Новата година отново да има възможност да прави това, което обича.  

c