Водещи новини - дясно Здраве Общество

32 000 евро дължи онкоболната Жули от Добрич на болницата в Турция

Поради влошено състояние през миналата седмица онкоболната Жулиета Василева от Добрич не бе пусната от лекарите в турската клиника American Hospital, за да посрещне Коледа със семейството си. Това съобщават в социалната мрежа организаторите на кампанията в подкрепа на лечението на младата жена. По думите им в момента състоянието ѝ е стабилизирано и от болницата са съобщили, че има възможност да бъде изписана и за предстоящите празници да бъде у дома си и да зарадва най-вече сина си Коко, който я чака с нетърпение.

Но тук отново се появява пречка със средствата, които са необходими за изписването ѝ. Към днешната дата Жули дължи 32 000 € на болницата. По сметките ѝ има около 10 000 €. В тази връзка организаторите на кампанията отново молят хората с добри сърца да помогнат и да сбъднат желанието на Жули и на малкия Коко да бъдат заедно. Те обясняват, че жената не може да бъде изписана докато не бъде направен преводът. Посочват, че при необходимост ще бъдат отворени и дарителските кутии.

Припомняме, че Жулиета Василева, майка на 4-годишно момченце, вече три години се бори с коварното заболяване. След отказ от болници в България да бъде оперирана у нас заради ниското й тегло тя се лекува в турската болница American Hospital.

Начините, по които може да подкрепите Жули, са:

  • IBAN : BG02UNCR70001524152013
  • BIC: UNCRBGSF

Титуляр: Жулиета Петрова Василева / Zhulieta Petrova Vasileva

▶️ https://www.facebook.com/groups/2669171973321095/?ref=share

▶️PAYPAL: juli_magic@abv.bg.

Follow Me:

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *