Четвъртък, 25 април 2024

25.04.2024

Последвайте ни

Почина бившият общински съветник от Добрич Красимир Попов

След кратко боледуване, на 73-годишна възраст почина Красимир Ганчев Попов.

Роден на 14 декември 1947 година в село Драганово, Толбухински окръг в семейството на Ганчо и Горанка Попови

През 1966 година завършва Строителния техникум като строителен техник в системата на строително-монтажен кобминат Добрич. Ръководи изпълнението на обектите „Птицекланица“, „Винпром“, Жилищен блок „Будител“ и др.

По-голямата част от трудовия му път преминава в Птицекомбинат – Дончево. Под негово ръководство в село Кранево е изградена почивната база на Птицекомбината.

Като строителен техник с голям практически опит контролираше изпълнението на строителните обекти, на които „Турист-строй-комерс“ осъществяваше строителен надзор и където Красимир Попов работи до последния си ден.

Бил е член на УС на БЗНС, общински съветник от ГЕРБ в ОбС Добрич.

В съзнанието и сърцата на много добричлии Красимир Попов ще остане като един от най-добрите баскетболисти на своето време. През 1973 година създава семейство със своята голяма любов Кръстинка Иванова, с която имат двама сина – Ганчо и Камен.

Близките му ще го запомнят с неговата всеотдайност към семейството – съпруга, деца и внуци.

Поклонението ще се състои утре, 3 декември, от 12 до 13 часа в залата на „Харон“ в Гробищния парк, като се спазват всички мерки за социална дистанция и разпоредбите на здравния министър

Екипът на Про Нюз Добрич поднася съболезнования на близките на Красимир Попов!

Светла да е паметта му!

c