Крими Новини

Чужденец предизвикал катастрофата на двете БМВ-та по бул. „Добруджа” в Добрич

Чужд гражданин е шофьорът, предизвикал катастрофата по бул. „Добруджа”, в района на „Хиполенд”, съобщи за Про Нюз Добрич директорът на Областната дирекция на МВР старши комисар Никола Панчев. Както вече писахме, пътният инцидент между два автомобила „БМВ” стана в ранния следобед.

По думите на Панчев чужденецът тръгнал на червен светофар и ударил паркиран автомобил. След това се блъснал в оградата, която разделя двете платна за движение.

Причинилият катастрофата шофьор е изпробван за алкохол, резултатът е отрицателен. Тъй като поведението му било неадекватно ще му бъде направен и тест за употреба на наркотични вещества.

Related Posts

  1. Якошиба Котоима says:

    Аз бях на спирката чуваха се сирени от изток и от запад в тоя момент се чу силен плътен удар на стомана. В тази дъждовна следобедна суета докато си мислех кога ще дойде 176 . Мислейки си акция респект, та то какво било – най накрая заприличахме на динамично развиваща се среда. И гледам един бяга после двама след него ,3 патрулки спряха къстовището,а 176 още го няма. Трафик голям,клаксон викащ ари ве педал карай ве, и чак и пожарна дойде.И докато зарумя лек мъглив дъжд, бурканите светиха, а моя скапан трамвай 176 го няма! Тъкмо вече бях решен да регулирам кръстовището и той се появи , но не на релси, а електромаршрутка! А после… почвам да пиша книга!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *