Спорт

Черни колани от Добрич бяха част от Международен форум за новите правила в киокушин

Карате инструктори и състезатели от СК”Сейкен”-Добрич участваха в киокушин семинар за инструктори, който е част от провеждащия се Международен лагер SENSHI (по правилата на KWU International Professional League). Форумът се проведе от 16 до 18 октомври в Двореца на културата и спорта – Варна.

“Международният подготвителен семинар бе организиран за инструктори и състезатели, свързан с новите правилата на киокушин. В него взеха участие инструктори и състезатели и от СК”Сейкен”-Добрич, които обменяха опит в обучението ръководено от легендата в К1 Питър Артс”, сподели за Про Нюз Добрич сейкен Дидо Радев – треньор на добричкия карате клуб.

Над 40 черни колана имаше във варненската зала „Младост“ между двете съботни тренировки на лигата. Всички те бяха теоретично и и практически инструктирани, а също и получиха специален практичен подарък – екземпляр от книгата „Power Karate“ на Дейвид Кук.

Организатор на форума бе Българската карате киокушин федерация, под егидата на Професионалната лига на Световния Киокушин съюз.

снимка: Milen Lesemann

Follow Me:

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *