Събота, 20 април 2024

20.04.2024

Последвайте ни

Nostrabet: е-Футболът е новият хит в Bet365

Електронният футбол може да се смята наистина за хит сред играчите и атлетите, но докато името звучи значително по-футуристично, не трябва да забравяме, че практически е спорт, който всеки от нас е практикувал. По същият начин сме сигурни, че едва ли има читател, който до този момент да не е ритал поне малко футболна топка, следователно нека обърнем внимание на въпросният спорт и какво го прави толкова специален, че да се превърне в хит сред букмейкърите. Най-вероятно ще се изненадате от факта, но става въпрос за електронни игри и по-конкретно за предложения като това на Konami, носещо името Football.Pro.

Преди да продължим, нека маркираме някои основни елементи, двете футболни симулации, които винаги се борят за първото място, идват от фирмите Electronic Arts и Konami, първата ни предоставя FIFA, а втората Pro Evolution Soccer. До днес можем да открием, че има достатъчно почитатели и на двете игри, особено след като Konami закупиха лиценз. Това е всичко, което трябва да знаем, но сега нека обърнем внимание на електронния спорт. На първо място трябва да разберем, че електронните спортове са добрите стари компютърни игри, с които сме решавали много спорове и прекарвали много време.

Издигането на едно забавление до дебрите на професионален спорт идва с помощта на дългата практика и любопитството от търсенето на най-добрия играч. На база това, редица компании организират турнири, търсят най-добрите играчи, спонсорират ги, предлагат разнообразни продукти за електронните атлети и много други. Електронните спортове малко се отличават от реалните, защото най-вероятно ще кажем, че липсва физическото натоварване, хората играят с джойстик пред телевизора и няма никакви други изненади.

Тук обаче идва свещената грешка, много от електронните наследници на Жозе Моуриньо са принудени да спортуват, защото играта изисква много добри рефлекси, след това трябва да добавим и напрежението, уменията и координацията, допълвайки с най-различни стратегии. Електронният футбол е точно толкова напрегнат, колкото и реалният, но не трябва да забравяме, че понякога ще бъде много по-красив, особено след като срещите се случват и развиват в няколко минути и никой няма време да протака, следователно схемата с паркирането на автобуса няма да сработи, поне не винаги.

Друга важна подробност е, че за професионалния атлет, играта може да изглежда като забавление, но практически можем да го оприличим на добре познатото свирене на пиано от професионалист - всичко трябва да бъде изпълнено в перфектния момент. Нека не забравяме, че спортните фенове определено се наслаждават на алтернативата, особено след като могат да видят някои от големите звезди, при това от всички поколения на едно място. А и много от почитателите често се възползват от поставянето на залози, превръщайки спортните си прогнози в приходи.

Според анализа на nostrabet за bet 365 въвеждането на този електронен спорт е още една стъпка към улавянето на най-точните и вълнуващи електронни спортове. Длъжни сме да обърнем внимание на факта, че електронните спортове са в постоянен възход и вече могат да се похвалят с милиони фенове, които следят много ревностно електронните атлети и техните участия. Ако се чудим защо напрежението е толкова високо, нека не забравяме, че всеки един играч, освен сериозна фен база, участва в турнири с награден фонд за средна цена от милион долара. Но нека не забравяме, че по пътя към професионална електронна кариера, се изисква доста опит и доста тренировки, малко по-различни от традиционните.

Въпреки това не трябва да се изненадваме, че именно тази дисциплина печели толкова сериозно внимание и ще продължава да го печели. Електронният футбол не се влияе от времето, няма нужда от стадиони и ефирни права, всичко е свободно и на електронна платформа може да позволи много вълнуващи предизвикателства.

c