Събота, 27 април 2024

27.04.2024

Последвайте ни

Мъж от Добрич подари песен на любимата си съпруга (+ВИДЕО)

„На 2 септември стават точно 20 години, откакто сме заедно със съпруга ми Николай! Той ми подари песен! Моя песен, наша песен!” Това сподели за медията ни Добромира Иванова от Добрич, изключително развълнувана от нестандартния подарък.

Песента се казва „Четири елемента”. Музиката и аранжиментът са на Веселин Ценов и Константин Ангелов, текстът – на Ангел Ангелов и Добромира Иванова.

„Тези, които ме познават добре, знаят, че когато се запознахме с Николай  преди 20 години се занимавах активно с музика и мечтите ми бяха свързани изцяло с нея. След това започнахме да мечтаем и да сбъдваме мечтите си заедно, а музиката остана на заден план”, разказва Добромира. Тя споделя, че през тази юбилейна за нея и мъжа на сърцето й година се случва нещо прекрасно. За Свети Валентин Николай й прави най-уникалната и неочаквана изненада – сбъдва нейна мечта, която е забравила и изоставила, дори я надминава. Мъжът й се обръща към Графа и „Монте Мюзик” с молба да й напишат песен за годишнината им.

От тогава започва да се работи по текста, музиката и записа с невероятния екип на „Монте Мюзик” и резултатът вече е на лице – „Четири елемента”. На самия запис в студиото на „Монте Мюзик” се запознават лично с Графа и това прави преживяването и емоциите за семейството от Добрич незабравими.

„Песента се получи пълно олицетворение на нас самите, на семейството ни, на живота ни, на любовта ни – споделя Добромира. - Щастлива съм, че успяхме навреме и си я подарим, точно в деня на годишнината ни!” Добричлийката обяснява, че четирите елемента са тя, съпругът й и двете и деца - огън, вода, вятър и земя, това са четирите елемента на Вселената и на любовта им. Посланията в песента са няколко, по думите на Добромира. Едното е, че в любовта компромисите са неизбежни за дълга, сплотена и истинска връзка и прошката е в основата на любовта. Че когато си с точния човек и си обграден от правилните - твоите хора, се прощава с лекота, на останалите прощаваш и продължаваш напред, а пътищата се разделят. Второто послание е, че няма по-важно нещо от семейството, децата и близките хора. И че това, което важи с пълна сила за необичайна 2020 година, е, че най-доброто предстои."

Добромира и Николай Иванови имат две дъщери - Даника на 15 години и Алексия на 7. Семейство са от 17 години. Добромира е интериорен дизайнер в семейната им фирма за мебели. Екипно работи по различни интериорни проекти с брат си, който е архитект.

„Осъществих най-голямата си мечта, свързана с музиката, и благодарение на екипа на „Монте Мюзик” нещата се получиха наистина професионално – споделя добричлийката. - Дай Боже да имам и още песни, но това не ми е цел и не смятам да сменят попрището си. Тази песен ми е повече от достатъчна, защото е всичко, което искам да кажа чрез музиката”.

Песента „Четири елемента” бе качена днес в 10 часа в youtube.com:

&feature=emb_logo
c