Вторник, 23 април 2024

23.04.2024

Последвайте ни

Влоши се състоянието на самотната майка от Каварна, пак влиза в болница в Турция

„Мили хора и дарители! Отново настъпи моментът, в който Нели трябва да отпътува за Турция. От 2 дни повръща и не може да усвои никаква храна. Тялото й отново отслабва и започва да губи сили. Отново ще бъде хоспитализирана за стабилизиране на показателите и оценка на актуалното състояние”.

Това написаха в социалната мрежа организаторите на кампанията в подкрепа на 30-годишната самотна майка Нели Маринова от Каварна, която е с онкологично заболяване. Те информират, че младата жена ще отпътува утре сутрин в 8 часа от Каварна и ще се прехвърли в друга линейка, която ще е на границата и ще я заведе в болницата в Турция.

Припомняме, че младата жена е с рак на шийката на матката. Нели постъпи в “Мемориал шишли хоспитал” в Турция и след като бе стабилизирана бе изписана и се прибра в Каварна. Според първоначалната оферта за лечението й са необходими около 100 000 евро.

Преди дни младата майка благодари на всички приятели, дарители, даряващи и хора на благотворителността. Тя направи отчет за набраните средства:

✔ HelpKarma - 98 478 евро,

✔ Дарителска сметка - 64 205.41 лева,

✔ PayPal - 1 487.24 долара.

c