Четвъртък, 25 април 2024

25.04.2024

Последвайте ни

Десетки мотористи в Добрич изпратиха загиналия състезател по мотокрос Светлозар Томов (+снимки)

Десетки мотоциклетисти изпратиха днес в последния му път 61-годишния Светлозар Томов, който загина в събота при тежка катастрофа по пътя от Силистра за Алфатар. Той бе професионален шофьор, както и професионален състезател по мотоциклетизъм, обясниха негови колеги. В събота беше в крайдунавския град за откриването на мотосезона в Североизточна България.

Както Про Нюз Добрич съобщи, упрвляваният от Томов мотоциклет “Хонда” странично се е ударил с лек автомобил “Мазда”, управляван от 28-годишен. Вследствие на удара мотоциклетистът е загинал на място.

Светлозар е много обичан и уважаван от мотообщността в Добрич. „ "Много е видял и много са го видели и много са се учили от него, помнете човека с добро и се усмихнете се заради него и се пазете!“ и „Винаги ще те помним и винаги ще си рамо до рамо с нас братле“, са само част от коментарите на приятелите му в социалната мрежа.  

Приятелите на Томов решиха да го изпратят подобаващо с шум на мотори, който огласи днес улиците и булевардите в града от базата на мотоклуб “Добруджански братя” до гробищния парк.

c