Четвъртък, 18 април 2024

18.04.2024

Последвайте ни

Виртуални табла на отличниците създадоха училища в Добрич

Макар и без ленти „Отличник”, учебни заведения от Добрич намериха начини да отличат учениците, постигнали високи успехи през учебната 2019/ 2020 година. По примера на дистанционното обучение те създадоха виртуални табла на отличниците, които качиха в социалната мрежа.  

В навечерието на 24 май - Деня на българската просвета и култура и славянската писменост, Професионална гимназия по техника и строителство ,,Михаил Василиевич Ломоносов" изготви дигитално табло на отличниците, съобщават от училището в текст към публикуваните снимки на отличените деца. Гимназията съчетава модерния облик и традицията в българското професионално образование, допълват от там. Всеки може да разгледа снимките на фона на химна „Върви, народе възродени”. Видеото е качено и в Ютуб.

„Ето ги отличниците на Професионалната гимназия по туризъм „П. К. Яворов", написа директорът Нели Апостолова. На музикален фон във видеоклип могат да бъдат видени учениците, които завършват с отличен успех. „Браво момичета и момчета! Много сме горди с вас”, допълва Нели Апостолова.

Снимки на първите, вторите и третите класове и на отличниците до 7 клас пък публикува ръководството на ОУ „Хан Аспарух”. На всяка индивидуална снимка има надпис „Отличник 2020 г.” Публикувани са и грамоти, връчени на учител по повод 60-годишния му юбилей, както и на две деца – за постигнати успехи на национално състезание и олимпиада.

c