Четвъртък, 28 март 2024

28.03.2024

Последвайте ни

ДОБРИТЕ ПРИМЕРИ: Дискотека по време на зараза организира от терасата си диджей в квартал на Добрич

Добричлия организира от терасата си парти за съкварталците си в Добрич. На клипа, който разпространи в социалната мрежа Ива Стоянова, се чува се изпълнение на Deep Zone Project на една от хубавите български песни „Българка“, а вокалът е на прекрасната Ева-Мария от Добрич.

Музикалното парти по време на пандемията от коронавирус, предизвика бурна подкрепа на живеещи в кв. „Добротица“. А диджеят го определи като „Корона вирус антидот“ и „Диско парти „Добротица презънтс“.

Про Нюз Добрич научи, че инициативата и реализацията е на Бранимир Пенчев, известен като Боби Б. Партито започнало в 21 часа с български гайди и продължило до 22 часа с българска музика.

„По терасите имаше много хора, всички аплодираха. Никой не създаде проблеми. В края самият диджей сподели, че се е почувствал изключително добре, заради отзивите на хората. Той през цялото време призоваваше да си останем вкъщи и заедно да се организираме, за да си правим още такива партита“, разказа Ива Стоянова. По думите й, случилото се е било изключително запомнящо се и различно.

Клипчето пък, освен аплодисменти, накара живеещи в други квартали да приемат предизвикателството и да се заканят и те да организират такова парти.

https://web.facebook.com/100001797103216/videos/2786202488116294/

c