Четвъртък, 25 април 2024

25.04.2024

Последвайте ни

In Memoriam: Почина инж. Венета Матева от Добрич

След тежко боледуване на 43-годишна възраст на 11.03.2020 г. почина нашата съгражданка инж. Венета Матева, съобщиха нейни близки.

Венета завършва средното си образование в Добрич в Техникум по облекло. Във Висшия институт по хранителна и вкусова промишленост (понастоящем Университет по хранителни технологии) в град Пловдив, специалност „Обществено хранене“, тя учи до 2001 г. До 2007 г. работи като експерт по европейските системи за безопасност на храните в добричкия филиал на млекопреработвателното предприятие „Фама“ АД, където печели професионални успехи и уважението на колеги и партньори. От 2007 г. се мести в София, за да работи успешно като проектант на професионални кухни. Тя е проектирала за обекти в цялата страна, включително в град Добрич и областта. Ще остане в сърцата на роднини, приятели и колеги като скромна, любвеобилна, интелигентна и усмихната.

Последно сбогом с тленните ѝ останки си взеха близки и приятели в София на 13.03.2020 г. Церемонията преди погребението ще се състои на 14 март от 10 ч. в зала „Харон“ в град Добрич.

Поднасяме искрените си съболезнования на близките на инж. Матева

c