Водещи новини - дясно Добрич

“Виртуалната приемна” на Община Добрич излезе във ваканция

Читатели на Про Нюз Добрич сигнализираха, че тази седмица Община Добрич не е обявила “виртуална приемна” на страницата си във Фейсбук. Попитаха каква е причината да не могат да задават въпросите си там. Отправихме запитване до пресслужбата на Общината.

Оттам ни отговориха, че “виртуалната приемна” на фейсбук страницата на Община Добрич тази седмица не е публикувана предвид летния период и по-слабата активност на потребителите.

Нейната дейност ще бъде възобновена през следващите седмици.

“Община Добрич продължава да приема сигнали и предложения по всички възможни комуникационни канали, включително и в рубриката „Съобщения“ на официалната ни фейсбук страница. На всички постъпили сигнали в рубриката  се отговаря в седемдневен срок”, увериха оттам.

“Виртуалната приемна” стартира от февруари 2016 година. Всяка седмица Общината пуска на фейсбук страницата си специално създадена публикация, в коментарите под която жителите на Добрич имат възможност да задават въпроси, да споделят мнения и предложения. На постъпилите питания администрацията се ангажира да отговаря в 7-дневен срок в същата публикация.

През декември 2016 година Община Добрич получи грамота и статуетка за участие в Конкурс за добри практики на Институт по публична администрация в категория “Открито управление” именно за “Виртуална приемна чрез фейсбук страницата на Община Добрич” .

Follow Me:

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *