Събота, 27 април 2024

27.04.2024

Последвайте ни

Йорданов: На втори тур в Добрич ще разчитаме на широката подкрепа на съгражданите ни

Разговори с политически сили в Добрич за подкрепа на втори тур на изборите не са водени. Ние ще разчитаме на широката подкрепа на нашите съграждани, на хората, които живеят в този град и милеят за него. За мен са важни всички добричлии, защото в крайна сметка ние развиваме нашия град заедно. Това заяви на брифинг кандидатът за кмет на Добрич на Местна коалиция ДБГ /ДБГ, НДСВ, ССД/ ГН Йордан Йорданов.

„Аз смятам, че на първи тур постигаме убедителна победа и призовавам всички мои съграждани да излязат и да упражнят правото си на глас на 3 ноември”, каза той. И посочи, че по последни данни на ОИК местната коалиция ще има 13 общински съветници, с пет повече от досегашния мандат. Смятам, че през втория мандат ще срещнем по-голямо разбиране и подкрепа в ОбС що се касае до кмета, коментира Йорданов. Той заяви, че още в началото на мандата ще бъде изпълнен приоритетът им и публично ще бъде обявено кои съветници за кои квартали ще отговарят.

Продължаваме да водим същата кампания както през последните 4 години и през последния месец – положителна, изцяло насочена към това, което сме постигнали и това, което възнамеряваме да направим през следващите четири години, каза Йордан Йорданов. И допълни, че нямат никакво намерение да водят черна и манипулативна кампания. Ние продължаваме да казваме истината, това, което сме реализирали и това, което ще направим, посочи кандидатът за кмет.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

c