Събота, 27 април 2024

27.04.2024

Последвайте ни

Стигна се до бой, когато мъж потърси жена си в Добрич след 10 години заедно в Германия

Случаен минувач пострада по време на боя между него и родителите й

Един арестуван и четирима леко пострадали – това е равносметката от скандала, който се разрази в понеделник вечерта по улица „Христо Ботев“ в Добрич, в района на „новата поща“. Това съобщиха за Про Нюз Добрич от Районната прокуратура в града, която наблюдава случая.

Мъж на 41 е бил задържан за 24 часа с полицейска заповед. Той е от Шумен и дошъл да търси жената, с която доскоро са живели на семейни начала в чужбина. Десет години  били заедно в Германия. По първоначална информация, преди прибирането им в България са се разделили – той се е върнал в родния си град, а жената се прибрала при родителите си в Добрич. В понеделник той дошъл, за да изяснят отношенията си и се стигнало до тази свада.

Възникнал е скандал между него и родителите на 33-годишната жена. Баща й е на 54 години, а майка й – на 51 години. Това пререкание в един момент прераснало във физически сблъсък. При боя тримата получили леки наранявания.

Докато екшънът се развивал в района минал 75-годишен мъж. Не е ясно още дали сам е залитнал или някой неволно го е бутнал, но и той станал потърпевш от скандала. От падането е получил леки увреждания. Оказана му е медицинска помощ.

Работата по изясняване на случая продължава.

Снимката е илюстративна

c