Общество

„Бронирано кафе” ще предлагат вече в Добрич за следващите режима на Атанас Узунов

Много ползотворна се оказа първата среща на следващите режима на Атанас Узунов в Добрич. Десетки жени на различна възраст, с различно тегло и  опит в прилагането на хранителния режим, се отзоваха на поканата и се събраха в Гостилница „Старият Добрич”.

Инициаторът на срещата Денка Енчева сподели пред присъстващите какво я е провокирало и какви са очакванията от това първо събиране.Основното бе опознаване и споделяне на опит с неговите трудности и успехи.

Сериозен интерес към първата среща в Добрич на следващите режима на Атанас Узунов

Присъстващи разказаха своите лични истории. Сред тях имаше дами, успели да намалят теглото си с по над 20-26 кг, други споделиха как са се подобрили здравословните им проблеми. Някои от тях следват правилата на Атанас Узунов от година и половина, а други са започнали от дни. Имаше и такива, които все още не са се решили.

Участниците в срещата решиха да бъде създадена нова група във фейсбук, която да ги обединява, както и хора от Добрич и областта, които следват режима. Срещите ще продължат, ще се организират и екскурзии и други забавления сред природата.

Намерено бе решение на един от поставените проблеми – липсата на заведение в града, където да се предлага т.нар. “бронирано кафе” / bulletproof кафе/, което и част от режима и представлява кафе с масло.

Негов откривател е компютърният специалист Дейв Аспрей, който именно му дава определението „бронирано”. Така една напитка се превръща хем в удовлетворен сутрешен навик, хем в закуска, хем в начин да сваляте килограми. На практика това е чаша, в която вместо със сметана или мляко, се овкусява с масло от свободно отглеждана крава и масло от кокос. Аспрей заимства идеята от популярния тибетски чай с масло от як и сол. Бронираното кафе дава енергия и е богато на протеини и мазнини, благодарение на които засища поне до обяд.

Отслабващи с режима на Атанас Узунов от Добрич се събират на първа среща

Домакините от Гостилница „Стария Добрич” увериха, че занапред всички желаещи – както следващите режима, така и тези, които искат да опитат този световен хит, ще могат да го намерят там.

На срещата бе обсъдена и идеята в Добрич да бъде поканен Атанас Узунов, разработил този метод на хранене, заложил на здравословното ниско въглехидратно – високо мазнинно хранене.

 

Follow Me:

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *