Водещи новини - дясно Общество

Отслабващи с режима на Атанас Узунов от Добрич се събират на първа среща

Първа „режимна” среща ще проведат на 26 януари добричлии, които са решили да се разделят с излишните килограми, като спазват хранителния режим на Атанас Узунов.

Те са част от фейсбук групата „ОРИГИНАЛ-ОТСЛАБВАЙ И БЪДИ ЗДРАВ С МЕН – АТАНАС УЗУНОВ”, която наброява 242 923 членове. Сред тях са хора от цяла България и чужбина.

Първата среща на отслабващите с режима на Атанас Узунов е обявена в Добрич.  Тя ще се състои на 26 януари в гостилница”Стария Добрич” от 12.00 ч., съобщи за Про Нюз Добрич инициаторът Денка Енчева.

Домакините от Гостилницата са се ангажирали да подготвят „режимен” обяд, съставен от храни, които съответстват на здравословното ниско въглехидратно – високо мазнинно хранене, наложено от Атанас Узунов.

Няма информация колко са членовете на групата от Добрич. На поставен такъв въпрос, неотдавна положителен отговор са дали около 130 от членовете, обясни Енчева.

По думите ѝ, целта на срещата е запознанство на хората от Добрич, които отслабват с бронирано кафе, пържоли, мас и другите „режимни” храни. Както и споделяне на информация за приложението на режима. Начинаещите да получат отговор на въпросите си от успелите да се справят с проблема с килограмите си. На следващ етап, може да поканим и представител на екипа на Атанас Узунов, сподели Енчева.

Всеки, който има желание, може да присъства на срещата. Желателно е преди това да заяви това на Денка Енчева на телефон 0887 54 24 44

Преди три години Атанас Узунов тежи близо 140 кг и има сериозни здравословни проблеми. Днес е със 70 кг по-лек. Отслабва, без да спортува активно, като се храни обилно. Консумира много естествени мазнини и никакъв хляб. След личното си постижение и свалени килограми предава опита си на други. Създадената от него фейсбук група с подробности за диетата има има 242 923 членове, което е абсолютен рекорд за България. Хиляди хора му се обаждат и пишат с молба за съвети как да свалят килограмите. Тайната на режима на храненето е в приемането на много ограничено количество въглехидрати за сметка на месо, риба, зеленчуци. Препоръчват се естествени мазнини и дори рибата е част от диетата.

Целта на групата е да подкрепя хората, които желаят да променят хранителните си навици, да бъдат здрави, да свалят излишните килограми, натрупани от вредни храни, посочват администраторите. Много хора от цял свят показват със снимки драстичните разлики в сантиметри и килограми, постигнати  в резултат на спазване на режима.

Follow Me:

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *