Общество

Сериозен интерес към първата среща в Добрич на следващите режима на Атанас Узунов

Около 60 души са заявили интерес да се включат в първата „режимна” среща на следващите режима на хранене на Атанас Узунов, съобщи за Про Нюз Добрич инициаторът на събитието Денка Енчева.

То ще се състои утре, 26 януари, от 12 часа в  гостилница “Старият Добрич”.

Домакините от Гостилницата са се ангажирали да подготвят „режимен” обяд, съставен от храни, които съответстват на здравословното ниско въглехидратно – високо мазнинно хранене, наложено от Атанас Узунов.  В менюто има „режимна салата”, „кето пърленка”, „чипс от алабаш”, бонбони, а основното ястие ще е по избор.

Отслабващи с режима на Атанас Узунов от Добрич се събират на първа среща

Целта на срещата е общуване между добричлии, които са решили да се разделят с излишните килограми, като спазват хранителния режим на Атанас Узунов. Интересът за общуване по темата е огромен, сподели още Енчева. Тя продължава да приема записвания на тел. 0887 54 24 44.

Инициативата се породи във фейсбук групата „ОРИГИНАЛ-ОТСЛАБВАЙ И БЪДИ ЗДРАВ С МЕН – АТАНАС УЗУНОВ”, която наброява над 240 хиляди членове. Сред тях са хора от цяла България и чужбина.

Няма информация колко са членовете на групата от Добрич. На поставен такъв въпрос, неотдавна положителен отговор са дали около 130 души.

„Режимът“ е книга, в която Атанас Узунов говори за супер популярния, разработен от него метод на хранене. Той не само помага скоростно да се свалят килограми, но и се бори с редица болести, придружаващи затлъстяването. Режимът е невероятен хит в неговата Фейсбук група. Оригинал – Отслабвай и бъди здрав с мен – Атанас Узунов вече има над 240,000 последователи, доверили се на автора да ги поведе към един по-здравословен живот с по-малко килограми.

Самият автор е успял да стане 70 кг от 140 кг, благодарение на този режим.

 

Follow Me:

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *