Понеделник, 20 май 2024

20.05.2024

Последвайте ни

Рожден ден веднъж на 4 години: На 72 г. Николай от Добрич има рожден ден за 18-и път (ВИДЕО)

Вероятността да се родиш на 29 февруари е 1:1500. През 4 години празнува рожден ден строителният инженер Николай Николов

Николай Маринов Николов е строителен инженер по професия, работил е в Строително-монтажния комбинат в Добрич като инвеститорски контрол, бил е и заместник-управител. След това започва работа като главен инспектор „Незаконно строителство“ в дирекция „Архитектура, градоустройство и строителен контрол“ на Община град Добрич. Инвеститорски контрол е на мащабни обекти като китайския фуражен завод в Добрич, най-голямото плодохранилище в Добруджа, което е във село Вранино, както и на хотелския комплекс „Терма вилидж“ в Кранево. Баща на две дъщери, има три внучета, а четвъртото е на път.

Срещаме се с Николай в навечерието на неговия …18-ти рожден ден. Да, няма грешка. На 29 февруари 2024 година 72-годишният мъж ще празнува рожден ден за 18-ти път.

Какво е да имаш рожден ден веднъж на четири години. Липсвали ли са му рождените дни? Дали би желал да е записан на друга дата и какви са специалните хора, родени на 29 февруари. Как реагират полицаите, когато видят ЕГН-то му и кой е заветът, който оставя на децата и внуците си ще научите от разговора ни с Николай. Както и как ще празнува своята 18-годишнина?

Отговорите на всички тези въпроси и още много ще откриете във видеото.

И пожеланието на един специален Николай, който днес ще празнува своя 18-и рожден ден: "Всеки да се чувства удовлетворен, и от себе си, и от околните му, и от средата, в която битуваме. Да бъдем повече Човеци, и най-вече – добруджанци“.

c