Събота, 27 април 2024

27.04.2024

Последвайте ни

При огромен интерес в Добрич преминава концертът-спектакъл "Да бъдем заедно…“ (ВИДЕО)

При огромен интерес и препълнена зала на Драматичен театър "Йордан Йовков" в Добрич тази вечер преминава концертът-спектакъл "Да бъдем заедно…“

За втора поредна година се провеждат концертите „Да бъдем заедно“, организирани от Асоциацията на училищата с професионално и разширено изучаване на хореография към Министерството на образованието под егидата на г-жа Илияна Йотова, вицепрезидент на Република България. Концертите тази година са в четири града на страната – Шумен, Варна, Добрич и София,. На първи юни ще бъде заключителният концерт в Народния театър "Иван Вазов" в София. Участват пет училища от страната с професия танцьор, изучаващи ученици.

На сцената излязоха над 250 ученици от СУ "Св. Климент Охридски", гр. Добрич, 140. СУ "Иван Богоров", гр. София, СУ за ХНИ "Константин Преславски" – Варна, СУ "Сава Доброплодни", гр. Шумен и Средно училище "Елин Пелин", гр. Варна.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да получавате подбрано съдържание на Про Нюз Добрич от Google Новини. Ако ви харесва съдържанието, което предоставяме, можете да се присъедините и към Viber канала ни.

c