Сряда, 01 май 2024

01.05.2024

Последвайте ни

Най-новото от Mercedes и INEOS е изложено в мобилен шоурум в Добрич (ВИДЕО+СНИМКИ)

Съоръжението на "Силвър стар" е разположено в новия Търговски парк "Добрич"

Добрич е първият град, където Силвър Стар показва най-новите модели на Mercedes-Benz в мобилен шоурум. Съоръжението е разположено в новия търговски парк „Добрич“. Всеки може не само да разгледа, но и да тества последните модели от гамата Mercedes-Benz и INEOS до края на месец април.

"Радваме се за първи път да покажем мобилния шоурум на Силвър Стар в град Добрич, на нашите специални приятели и клиенти от града. Можем да покажем най-новата и актуална технология от света на Mercedes-Benz и INEOS Grenadier, безкомпромисния офроудър, който се представя ексклузивно от Силвър Стар. На разположение за тест драйв имаме най-новите модели в гамата леки коли и джипове от Е-класа, GLE и офроуд моделите. Също така и като продажбен експонат новия GLE Coupe. Всяко едно нещо, което клиент може да получи като изживяване и експириънс в шоурумите на Mercedes-Benz може да го получи и в нашия мобилен шоурум. Включително и да конфигурира автомобил на нашия дигитален копкит в шоурума с таблет. Търговците ни са на разположение на клиентите всеки ден", каза Павел Ноев, търговски директор „Силвър Стар“ Варна.

Всеки клиент, който си хареса автомобил от гамата на Mercedes-Benz може да си тръгне с него още същия ден.

"В рамките на деня сме организирали всичко по точния начин, че да може да продадем и регистрираме автомобила. Включително да получите вашия нов Mercedes-Benz от мобилния ни шоурум", обясни Павел Ноев.

Мобилният шоурум предлага възможност и за тест драйв. Всеки може да се качи, да усети комфорта на автомобила, както и да му бъде организиран тест драйв.

"Тест драйва е част от експириънса при покупка на автомобил. Може да направите демонстративно шофиране. Също така, ако имате интерес към конкретен модел, който не е наличен, такъв да бъде доставен най-късно следващия ден, за да можете да направите тест драйв и на него. Със специално записване – в града, наоколо. А при интерес към INEOS, и в режим на тежък офроуд, също можем да предложим подходяща демонстрация на клиенти, които са земеделци, интересуват се от по-специални машини и т.н.", съобщи търговският директор на „Силвър Стар“ Варна.

Автомобилите се сменят всеки ден, а при желание на конкретен клиент да кара конкретен автомобил, той може да се докара в града в рамките на деня или най-късно на следващия ден.

"Имаме разкошни клиенти от Добрич и региона, за което им благодарим сърдечно, че се доверяват на Мерцедес и на Силвър Стар", каза Павел Ноев.

Всеки, който желае да се докосне до най-новите модели автомобили от гамата Mercedes-Benz може да посети мобилния шоурум на СИЛВЪР СТАР в Търговски парк Добрич и да се запознае с бъдещето на автомобилите.

c