Събота, 27 април 2024

27.04.2024

Последвайте ни

Луксозно пътуване предлага на клиентите си LUX Rent-a-car Добрич (ВИДЕО+СНИМКИ)

Луксозни коли под наем в Добрич на достъпни цени

LUX Rent-a-car Добрич е премиум дестинацията за наем на луксозни автомобили в Добрич и региона. Специализирани в предоставянето на ексклузивни автомобили за всеки повод - от балове и сватби до специални събития и ежедневно пътуване. Автокъщата разполага и с електрически автомобили и бусове.

LUX Rent-a-car Добрич вярва в изключителното обслужване и качеството на предлаганите автомобили, които редовно преминават прегледи и обслужване в оторизирани сервизи. Съчетанието от нови коли, перфектно поддържане и чист интериор гарантира комфорт и безпроблемно преживяване за всеки клиент.

Клиентите на LUX Rent-a-car Добрич се чувстват уверени, тъй като получават гъвкави условия за плащане - както с банкова карта, така и в брой. В случай на неочаквани ситуации, екипът за бързо реагиране осигурява замяна на автомобил на място и безпроблемно продължаване на пътуването.

LUX Rent-a-car Добрич се гордее и с това, че клиентите ценят усилията им за отлично обслужване, което е отразено и в наградата им в проекта "Златна фирма 2023". Компанията  се стреми към най-добро качество на предлаганата услуга и постоянно разширява гамата си от автомобили и специални оферти.

Тъй като удовлетворението на клиентите е тяхната най-висока цел, всеки е поканен да преживее лукса на пътя с LUX Rent-a-car Добрич. Свържете се с тях днес и направете вашето пътуване незабравимо!

Можете да се свържете с тях са на тел.: +359 892 303 600, тел.: +359 894 221 589, на онлайн адреса им kokorentacar.bg, на място в автокъщата на околовръстен път Балчик-Албена или през социалните им мрежи.

Приятно пътуване!

c