Петък, 03 май 2024

03.05.2024

Последвайте ни

Георги Милчев-Годжи плени сърцата на публиката в Добрич с музикална вечер (СНИМКИ)

Вторият ден от фестивала на балканската скара “Добрич мези” представи на сцената известният басист от Ку-Ку Бенд Георги Милчев-Годжи. Стотици се събраха пред откритата сцена в парка, за да се насладят на вечни хитове, като “Жива рана”, “Едно ферари с цвят червен”, “Ела, ела” и много други, а публиката знаеше текстовете на всички песни.

Преди Годжи на сцената за втора вечер бяха Voice room Nelly Gregory с концерт “Най-доброто от Добрич”. Имаше томбола, пътуващо читалище с игри, награди, библиотека за разменяне на книги и историческа изложба от Благоевград, уроци по народни танци, игрите на баба и дядо, турнири по белот с узо, турнири по надяждане с люти чушки и кебапчета и други забавления.

Утре предстои сръбски ден, а гости на фестивала ще са Бобан Здравкович и Наташа Джорджевич. Ще има състезание по зумба, концерт на арт център “Палитра” и втори концерт на ФТА “Добротица”, ПФТС “Добруджа” и певческа група “Жътвари”. В последния ден на фестивала на сцената излизат легендите “Сигнал” и талантът от Добрич Георги Костадинов - финалист в “Гласът на България”.

c