Генерал Тошево Образование Регионални - начална

Обновяват спортна зала в училище в Ген. Тошево по проект “Красива България”

Управителният съвет на проект „Красива България“ официално обяви одобрените за финансиране и реализация през настоящата 2020 г. 48 проектни предложения. Сред избраните попада и „Основен ремонт и обновяване на Спортна зала към СУ „Н. Й. Вапцаров“ – етап 2“ на Община Генерал Тошево. Това съобщават от общинската администрация.

Няколко дни по-късно беше подписано и споразумение между Община Генерал Тошево и Министерството на труда и социалната политика за финансиране на одобреното проектно предложение.

То включва строително-монтажни/ремонти работи и провеждане на професионално обучение за придобиване на квалификация на регистрирани в Дирекция „Бюро по труда“ безработни лица.
Общият бюджет за проекта е 386 622 лв. с ДДС. В това число 119 853 лв. финансиране от Министерството на труда и социалната политика и 266 769 лв. собствени средства на Община Генерал Тошево.
Дейностите ще включват цялостен ремонт на съблекалните в спортната зала, полагане на топлоизолация на външните стени на съоръжението, подмяна на електроразпределителната мрежа и В и К инсталацията, подмяна на отоплителната система и полагане на нови алуминиеви радиатори в цялата спортна зала, преработка на съществуващата вентилационна система. Ще бъде поставена и рампа за инвалиди.
Изпълняваните дейности по проекта трябва да приключат най-късно до края на месец ноември 2020 г.

Follow Me:

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *