Петък, 26 април 2024

26.04.2024

Последвайте ни

Младежи са ранени при катастрофа, единият бере душа в МБАЛ в Добрич

Шофьор на 21 години от тервелското село Нова Камена катастрофира, избяга от местопроизшествието, а след установяването му е настанен в болница с опасност за живота, съобщиха от Областната дирекция на МВР. Снощи около 22 часа в полицията е получен сигнал за пътно-транспортно произшествие по пътя между селата Полк. Иваново и Кочмар. На място е открит силно деформиран и увреден лек автомобил „Фиат” с добричка регистрация. При огледа в близост до колата са установени 4 души на възраст между 17 години и 20 години.

Разследването показало, че водач на автомобила е мъж на 21-години от с. Нова Камена, който напуснал произшествието и се укрил. Намерен е в жилището му и е отведен в МБАЛ в Добрич. Младият мъж е в реанимация с травма на главата, гръдния кош, перфорация на белия дроб, с опасност за живота. Пострадал е и возещият се в колата младеж на 17 години, който също е приет в болницата в Добрич. Той е с черепна травма, без опасност за живота.

При извършената проверка в информационните масиви на МВР е установено, че водачът е неправоспособен. По случая е образувано досъдебно производство.

c