Петък, 26 април 2024

26.04.2024

Последвайте ни

Премазаният от колата си мъж от Добрич не е катастрофирал, ремонтирал я

Мъжът от Добрич, който почина, след като бе премазан от колата си, не е катастрофирал, съобщиха за Про Нюз Добрич от КАТ-Пътна полиция. Информацията е, че е извършвал ремонт на колата си.

Кметът на село Безводица съобщи, че мъжът не е от селото. Предположи, че колата е аварирала в района на населеното място и шофьорът е започнал да я ремонтира.

 Както Про Нюз Добрич вече съобщи, случайни минувачи са го открили затиснат от колата. След като подали сигнал на телефон 112, те успели да повдигнат колата и да го измъкнат изпод нея.

Той е бил в съзнание, но се оплаквал от в болки в гърдите. Двамата го качили в лек автомобил и транспортирали до болницата в Добрич. Впоследствие пострадалият е транспортиран до МБАЛ «Света Анна» във Варна с фрактура на ребра и ключици.

Мъжът е бил с гръден капак и счупвания с множество фрактури на ребрата, съобщиха да Про Нюз Добрич спешни медици. Те добавиха, че гръдните травми са с много висок леталитет, много тежки наранявания и с висок процент смъртност. Пациентът е бил транспортиран с реанимационен екип на ЦСМП болницата във Варна, откъдето по-късно съобщиха, че е починал.

По случая е образувано досъдебно производство.

c