Балчик Общество

Вандали надраскаха “Дамбата” в Балчик с обидни за туристите надписи

Досъдебно производство за едро хулиганство и насаждане на омраза против човечеството образува полицията в Балчик.

Градът осъмна с недобронамерени надписи по крайбрежната алея. За тях алармира руска гражданка, която от 12 години има имот в Балчик. Тя е възмутена от „посланията“. За хулиганската проява е сезирана полицията. Извършват се следствени действия за установяване на извършителя.

От общинско предприятие „Благоустрояване и комунално стопанство“ казаха, че тази седмица ще предприемат действия за заличаване на вандалщината по държавната собственост.

Източник: Радио „Варна”

Follow Me:

Related Posts

 1. Мария says:

  Щом смятате, че “човечеството” е рУСИЯ, то наистина би трябвало да се разкарате от тук и да се върнете вкъщи в милата ви рУСИЯ.

 2. Lari King says:

  Да ви п…м на русоробското ”човечество” . Награда трбва за такива надписи

 3. Българин says:

  Не са вандали авторите на тези истини по “Дамбата”, а безродници авторът на статията и балчишката полиция!
  Прогонете руснаците от България, до като не е късно! Нов Крим ли чакате?

 4. Егати русоробските ибрици. Споменаването на безусловни исторически факти било “омраза към човечеството”.

 5. Налеляви Фпу says:

  ДАНС да образува производство за насаждане на чуждопоклонничество и едро обирджийство срещу известен извършител.

 6. Бойко Борисов says:

  Кое точно не е вярно? Прокуратурата забравя ли, че тук е България, а не Русия? Значи за руснаците бил обиден някакъв надпис, а за нас тяхната реална 45 годишна окупация не е обидна? Правителство, Бойко, президенте…има ли пилот самолета?

 7. Тодор Тодоров says:

  Като гледам коментарите ви, явно един хакер на заплата към някое чуждоземно про-американско общество ги е писал. Това за руската окупация през 1944г. е истина. А вие какво искате от руските туристи? С какво ви пречат на вас? Или еврейските такива, серящи по леглата в Слънчев бряг или къде ли не са ви по-приятни. Що до сега дума не сте написали за това бе хейтъри??? Или турските владелци на земята и стотици купени чрез поставени лица курорти са ви по-добри? Дума за това да бяхте написали? Или негрите дето ви продават наркотици под ъгъл и над ъгъл, за тях колко графита или коментари написахте бе лумпени? Или разните пияни и насрани анголоезични наркомани, дето скачат от балконите, като птички… За тях какво??? Само руснаците ви бъркат в задниците ви. И какво общо има нашето Чвеноморие с Крим? Там от векове е руска земя. Хайде бягай за някое евро или долар, че да драскаш още глупости!

  • Иван Иванич says:

   Няколко ошибки сте допуснали товарищ Тошко! Крим не е от векове руски и населението там никога не е било руско. Второ, когда другите туристи станат толкова, колкото са руските, и когда започнат да крещят и се търкалят по цели нощи по курортите, а жените да насилват всеки срещнащ мъж да ги …., тогда и за другите туристи ще има такива надписи. Трето, какви туристи бе холан, та цялото Черноморие е пълно с постоянно живеещи руснаци през зимата!

 8. Живков says:

  Защо триете коментарите ми? Няма нищо обидно в истината, а тя е такава каквато са я написали “вандалите”. Ако не разбирате написаното да опитам на руски? Ако в Добрич милицията смята, че човечеството се олицетворява с една вандалска държава и затова и помага българската прокуратура, за каква Европа говорим и за какво НАТО? Вие черно на бяло съобщавате, че ние все още сме Задунайска губерния…е поне вашият добрички край?

 9. Оня дето помни says:

  Хората са написали истината.
  А вандали са авторите, написали това мат’рялче и балчишката милиция.

 10. Sofianec says:

  Вандалите сте вие, pronewsdobrich! Авторите на надписите са достойни българи!

 11. Войвода says:

  От приложените снимки не виждам нищо притеснително за туристите. Просто демонстрация на политическо мнение или гражданска позиция (не че това е най-добрия начин да я покажеш). А и много българи биха се солидаризирали с посланието. Недоволството е било изразена о от руски гражданин, който имал жилище в града, значи не е турист.

 12. Петър says:

  Откога истината е обидна и трябва да се заличава с обществени средства?

 13. Евгений says:

  Достойните Българи са направили тези надписи!!
  А на автора на статията – срам и позор!!!!!
  Тук е България!
  Ако на руснаците не им харесва нещо да се прибират в русия!
  Окупанти!!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *