Петък, 26 април 2024

26.04.2024

Последвайте ни

Стотици абитуриенти в Добрич празнуват на 24 май (+снимки)

17 учебни заведения от Добрич и областта изпращат абитуриентите си тази вечер. Най-много абитуриентски вълнения тази година има именно днес, когато са баловете на зрелостниците от ПМГ „Иван Вазов”, ФСГ „Васил Левски”, Професионалната гимназия по туризъм „П. К. Яворов”, Професионалната гимназия по техника и строителство „Ломоносов”, Частната гимназия „Райко Цончев”, СУ „Св. св. Кирил и Методий”,  Професионалната гимназия по аграрно стопанство, Професионалната гимназия по ветеринарна медицина и Спортното училище „Г. С. Раковски”  от Добрич,  Професионалната гимназия по земеделие „Тодор Рачински” и СУ „Н. Вапцаров” в Генерал Тошево, Професионалната гимназия по транспорт и облекло „Дочо Михайлов”  и СУ „Й. Йовков” от Тервел, СУ „Хр. Смирненски” от Крушари,  ПГЗ „Тимирязев” и СУ „Ст. Караджа” в Каварна, СУ „Асен Златаров” от Шабла и други.

На 25 май с музика, танци и забавления ще отбележат началото на своята зрелост абитуриентите от ЕГ „Гео Милев”, СУ „Д. Талев”, СУ „Л. Каравелов” и СУ „Св. Кл. Охридски” в Добрич и СУ „Хр. Смирненски” от балчишкото село Оброчище. 

Датата 26 май е избрана от дванайсетокласниците на СУ „П.Р. Славейков” в Добрич. На 27 май е балът на СУ „Христо Ботев” в Балчик.

c