Петък, 26 април 2024

26.04.2024

Последвайте ни

С "На добър час" изпратиха зрелостниците в Каварна

Звънна и последният училищен звънец за Випуск 2019 от СУ „Стефан Караджа“ и ПЗГ „Кл. Арк. Тимирязев“ в град Каварна. Песни, танци и празнично настроение белязаха последният ден на зрелостниците в родните им училища.

„Днес вие завършвате един много важен етап от живота си. Поздравявам ви за успеха, за това, което вече сте постигнали в живота си. То не е малко. Ще го видите в очите на родителите си. Развивайте се и се учете, за да преодолявате всяко изпитание, което се изпречи на пътя ви. Никога не забравяйте от къде сте тръгнали. Вашият роден град е Каварна и той ще ви очаква по-знаещи, по-можещи и по-смели. Каварна има нужда от вашия дух, от вашия ентусиазъм и от вашата младост. На добър час!“, отправи поздрав към всички зрелостници кметът на община Каварна Нина Ставрева.

Музикален поздрав-подарък от Борис Солтарийски, получиха завършващите от випуск 2019. Емоционални моменти и сълзи от вълнение имаше при раздялата с родните училища и преподаватели. С "На добър час", ръководствата на каварненските училища, изпратиха завършващите си възпитаници.

c