Петък, 26 април 2024

26.04.2024

Последвайте ни

Няма опасност за живота на бития пред баничарница в Добрич младеж

С комоцио, без опасност за живота, е младият мъж, който бе пребит след скандал пред баничарница по улица „Христо Ботев“ в Добрич.

Това става ясно от официалната информация на Областната дирекция на МВР, оповестена днес.

Според нея, сбиването е възникнало на 10 април, около 23:41 часа, след конфликт между двама 20-годишни мъже от град Добрич.

Работата по установяване на причините за възникването на инцидента и участниците в него продължава, съобщават от ОД на МВР.

В Добрич млад мъж е пребит от група младежи, изключват етнически конфликт

Както Про Нюз Добрич вчера писа, според първоначална информация, нападателите са били в два автомобила. Единият от тях – на 20 години, бе задържан. Установява се самоличността на останалите участници в побоя. Според информацията, с която разследващите разполагат към момента, нападателите са от ромски произход. От полицията обаче са категорично, че причината за тежкия инцидент не е на етническа основа. Според една от версиите, боят избухнал заради публикация в Инстаграм. Проверява се и вероятността да са намесени наркотици, съобщиха за Про Нюз Добрич източници, близки до разследването. От там обясниха, че е в процес на установяване и с какво е удрян 24-годишният.

Снимката е илюстративна

c