Култура

“Добруджа търси таланти” ще отличи най-добрите със запис на песен в студио

Започва реализацията на „Добруджа търси таланти“. Шоуто ще се проведе във всички общини на област Добрич, съобщиха организаторите от народно читалище “Добрич 2017”.

Провежда се под патронажа на областния управител Красимир Кирилов.  Форматът ще започне първо от Община град Добрич и ще се състои в Младежки дом (ОМЦ). Кастингът ще бъде на 25 февруари в Младежкия дом от 10 до 19 ч. Самият конкурс ще се състои на следващия ден – 26 февруари, от 18:00ч. на същото място. Възрастови ограничения няма. Изпълнителите имат пълна творческа свобода и е допустимо изпълнение във всички жанрове , изкуства и пърформанси. Времетраенето на изпълнението е до 5 минути.

   Журито е с председател адвокат Милен Кадикянов и членове Виржиния Георгиева – главен експерт “Протокол и връзки с обществеността” при Областна администрация Добрич и Милан Илиев – собственик на звукозаписно студио „19“. На място всеки участник попълва декларация за участие . За индивидуални изпълнители таксата за участие е 15 лв., а за груповите изпълнения в зависимост от броя участници, но не по-висока от 50 лв. общо . За изпълнителите от детски градини и началния курс участието е напълно безплатно. Всеки изпълнител сам си осигурява акомпанимента и всички необходими пособия. Желателно е представител на груповите изпълнения да се свърже с организаторите на тел. 0898 583475  до 22 февруари за да уточнят какво е необходимо за тяхното сценично изпълнение.

Победителите ще участват в заключителния тур заедно с победителите от другите общини в областта. Датите за другите общини от област Добрич ще бъдат обявени до 20 февруари.

Наградният фонд включва безплатен запис на песен в студио и много други награди.

Follow Me:

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *