Крими

25-годишен пласьор на хероин от Добрич влиза за пореден път в затвора

Ефективно наказание „лишаване от свобода“, за срок от 1 година и 6 месеца, ще търпи 25-годишният В.Д. от Добрич, след като Окръжният съд е одобрил постигнатото между подсъдимия и прокуратурата споразумение, съобщиха от пресцентъра на ОС-Добрич.

По този начин, страните по делото приемат за безспорно установено, че на 13 септември 2018г., в Добрич, без надлежно разрешително, мъжът е държал с цел разпространение и разпространил високорисково наркотично вещество – хероин. В дома на подсъдимия са били открити 1.75 грама хероин, разпределен в 24 прозрачни полиетиленови пликчета, на обща стойност 113.75лв., както и по-голям плик с 3.47грама хероин, на стойност 225.55 лева. Установено било, че на същата дата подсъдимият е продал на купувач от Добрич 0.35грама хероин, на стойност 22.75 лева.

Пред съда, подсъдимият е заявил, че се признава за виновен, подписал е доброволно споразумението, съгласен е с неговите клаузи и се отказва от по-нататъшното разглеждане на делото по общия ред.

25-годишният мъж, който вече е осъждан многократно, ще търпи наложеното му сега наказание при първоначален „строг режим“. Той ще плати и направените по делото разноски в размер на 372.48 лева.

Одобреното от Окръжен съд – Добрич споразумение е окончателно и има последиците на влязла в сила присъда.

Follow Me:

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *