Водещи новини - дясно Култура

С онлайн кампания, група Bloodrush от Добрич финансира своя втори албум

Група Bloodrush, създадена от музиканти от Добрич, стартира първа IndieGoGo кампания, с цел предпродажба и финансиране на своя втори студиен албум. IndieGoGo е платформа за краудфъндинг – финансиране на проекти, чрез публиката.

По този начин можете да закупите предварително втория им албум, тениска, ексклузивен мърч и да подпомогнете групата по най-различен начин. Всички приходи ще спомогнат за финансирането на оставащите процеси по издаване на албума, а именно миксиране и мастериране (финализиране) на записите, физическо издаване на албума, продуциране и заснемане на професионален видеоклип.

С втория си албум групата цели да утвърди себе си както на българската, така и на английската и европейската сцена. Той ще бъде важна част от тяхното развитие и израстване.

“Вторият ни албум е наполовина факт. Но за да стане напълно реален, имаме нужда от вас! Станете част от историята ни!“, призовават музикантите от Добрич.

Кои са Bloodrush?

Bloodrush са Коста Коларов, Мартин Кирилов и Димитър Димов, родом от град Добрич. Те създават групата през 2012, като странично занимание и хоби, което постепенно прераства в страст и начин на живот за момчетата. Централно събитие в тийнейджърството им е издаването и  самофинансирането на първия им студиен албум “No Man’s Land” през 2015. Оттогава Bloodrush спира да бъде просто хоби.
През зимата на 2016 започват участието си в Голямото Рок Междучасие по БНТ 1, което печелят през декември. Следват разпродадени клубни участия, фестивални изяви и турнета.

От септември 2017 живеят и учат/работят в Англия. Bloodrush се развива в местната сцена на острова, а съществуването ѝ никога не е било по-предизвикателно.
В момента цел номер 1 и главен фокус е да завършат и издадат своя втори студиен албум.

Follow Me:

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *