Водещи новини Крими

Откриха овъглен труп на служител от чейндж бюро в Тервел, липсва крупна сума пари

Служител в чейндж бюро в Тервел е открит овъглен, близо до изгорелия си автомобил, съобщиха за Про Нюз Добрич източници, близки до разследването.

Драмата се е разиграла в началото на декември, когато от валутния обект, където 36-годишният Манол Стоянов работел, изчезнала крупна сума пари. Колежка на мъжа установила, че от служебната каса липсват около 30 000 лева и над 2 000 евро.

След подадения сигнал полицаите не са установили следи от взлом нито на вратата на бюрото, нито на касата.

Впоследствие колегата ѝ не се явил на работа. Близките му подали сигнал и той бил обявен за местно издирване. В първите два дни от изчезването му са проверени адресите, на които той е живеел. На третия ден в село Войниково е намерен опожарен автомобилът му, както и овъглен труп в близост до него. Те били пред вилна постройка в селото, собственост на Манол.

Бащата на мъжа е идентифицирал трупа и е потвърдил, че е на изчезналия служител на обменното бюро.

По случая са образувани две досъдебни производства. Едното е за кражбата на парите, а друго е за смъртта на мъжа.

Разследващите твърдят, че няма данни за убийство. Основната версия, по която работят, е самоубийство. Изяснява се дали загиналият е имал дългове заради евентуално пристрастяване към хазарта. Разследва се и техническа неизправност на автомобила, довела до пожар, при който мъжът не е успял да излезе от колата и е изгорял жив.

Мъжът неотдавна се е развел, като съпругата и дъщеря му го напуснали.

Follow Me:

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *