Петък, 26 април 2024

26.04.2024

Последвайте ни

Ново убийство в област Добрич - син уби майка си в с. Честименско

24-годишен мъж от село Честименско е убил майка си, научи Про Нюз Добрич. Според официалната информация от полицията, на 2 декември, около 4,30 часа, е подаден сигнал за жена в безпомощно състояние. Когато униформените пристигнали на място, установили, че тя вече е мъртва. По нея открили следи от насилствена смърт. След проведеното издирване, е задържан задържан 23-годишният убиец. Той е синът на убитата, научи Про Нюз Добрич от източници, близки до разследването.

Задържаха убиеца на Румен Йорданов от Добрич, пребил го до смърт

В основата на убийството е битов скандал. Вечерта той се напил, скарали се в семейството. Посегнал да бие жена си. Тогава майката се намесила, за да спаси снахата. Синът я ударил, тя паднала и се ударила смъртоносно. Вероятно, няма умисъл за убийството и то ще се разследва като умишлено нанесена телесна повреда, в резултат на която е причинена смъртта, обясниха запознати със случая. Образувано е досъдебно производство. Материалите по случая са докладвани в прокуратурата. Семейството е  от ромски произход и е с нисък социален статут. Мъжът нямал постоянна работа. Това е третото убийство в област Добрич за последния месец.

Син преби до смърт майка си в село край Шабла

След скандал на лична основа 56-годишният Иван Ж. уби 59-годишния Румен Йорданов след като скача върху гърдите му, докато го остави бездиханен. 72-годишната Мирка от село Ваклино издъхна в болница във Варна, след като 50-годишният й син я преби до смърт заради пенсията й.
c