Водещи новини - дясно Развлечение

Красиви актриси и статисти от Добрич греят от екрана в „Откраднат живот”

Наред със силното присъствие на красиви актриси, Добрич е представен в хитовия български сериал „Откраднат живот” и с някои от статистите.

Младата актриса Ирина Митева, която изпълнява ролята на финансовия директор на болница „Свети Кирил” Ина Фотева, е възпитаничка на СУ „Петко Рачов Славейков”.

В четвърти сезон лекарският екип на МБАЛ “Св. Кирил” се сдоби с ново попълнение в лицето на актрисата Диана Димитрова.

Чаровната дама, която облича престилката, за да се преобрази в уролога д-р Зорница Огнянова, оказва се, е родена в Добрич. Младата актриса Диана Димитрова идва на бял свят нестандартно – така както и живее. Навремето майка й тръгва от с. Българево на гости на сестра си, мислейки, че до голямото събитие й остава още месец, но по пътя малкото човече напира и се налага двете с нероденото бебе да стигнат до болницата в Добрич. Там на 1 април се ражда Диана, а детството й – диво и красиво, минава при баба и дядо в Кайнарджа, в граничната зона с Румъния. По-късно момичето учи и завършва в Силистра.

Преди ден добричлийката Нина Анадолиева публикува във фейсбук снимки от снимачния ден в „Ню Бояна филм”. На една от тях тя е с актрисата Ирина Митева, на друга е с художника карикатурист от Добрич, Николай Бебенов, който  през последните години живее и твори в столицата. Той също е статист във филма.

Ролята на Нина е на лекар, както и на Николай Бебенов. Той сподели за Про Нюз Добрич, че е избран след картотека за масовка. Участва в сериала от сезон 2, еп. 38. През следващите сезони до настоящия 6-и сезон, се е снимал по 3-4 пъти на сезон.

Николай сподели, че все още не се е запознал със звездата от Добрич в сериала Ирина Митева.

Както Про Нюз Добрич вече писа, Ирина е завършила паралелка чуждозиков профил „английски език” в СУ „П. Р. Славейков”. Ирина била в основата на организирането на всички благотворителни събития в училище. Обикновено преди Коледа учениците ходили в дома за сираци „Дора Габе”. Ирина винаги си тръгвала с очи, пълни със сълзи, спомня си класната й  Сийка Колева.

Ина Фотева от „Откраднат живот” е възпитаничка на СУ „П. Р. Славейков” в Добрич

Първата роля на сцената в училище за бъдещата г-жа Фотева била на синоптик в ТВ предаване – комичен образ, с който накарала публиката да се смее до сълзи.
Ирина била най-голямата в класа, тоест, първа навършила 18 години. В деня на пълнолетието й съучениците й подарили торта в часа при класната, по английски език. Оказало се обаче, че никой не се сетил да вземе нож и вилици и се наложило тийнейджърите да ядат тортата с ръце. В това време на вратата на класната стая се появила зам.-директорката и съобщила, че учениците трябва да се явят веднага на безплатни прегледи при зъболекари. „Наложи се светкавично да си мием ръцете и да дъвчем дъвки, за да се явят децата в приличен вид при зъболекарите”, спомня си Сийка Колева.

Ирина Митева завършва НАТФИЗ в класа на проф. Пламен Марков. Още като студентка снима реклама за сладолед с Асен Блатечки. Ролята на Ина Фотева е първата за нея в киното. Много е удовлетворена, че е одобрена на кастинга и че ще има възможност да играе с такива известни и опитни актьори. Признава, че непрекъснато пита и се съветва, иска помощ, когато е нужно. Персонажът ми е много близък и много далечен от мен самата, но дълбоко вярвам в нейната добродушност, казва Ирина за своята героиня.
Рядко се връща в Добрич, но се гордее със своя красив град и е много задължена на преподаватели си от СУ „Славейков” за знанията и старта, който са й дали в живота.

Follow Me:

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *