Образование

Ученически референдум за бъдещето на предприемачеството в Добрич

“Има ли бъдеще предприемачеството в Добрич?”- това бе първият от поредицата училищни референдуми, организирани от ЧСУ “Леонардо да Винчи”, с участие на известни граждани и ученици.

В направеното в началото на референдума допитване сред 49 ученици от 11-12 клас на СУ “Св.Кл. Охридски”, ЕГ “Гео Милев” и домакините- учениците от ЧСУ “Леонардо да Винчи” 29 бяха положителните отговори. В края на референдума отборът на местните предприемачи- Младен Матеев, Иво Пенчев и Катя Маринова, успяха да убедят по-голяма част от младежите в бъдещето на предприемачеството в Добрич. Така положителните отговори станаха 32, а такива крайни като “не ме интересува” напълно отпаднаха.

“Това е истинският успех на референдума”, сподели Иво Пенчев, “тъй като няма такива сред участниците, които не се интересуват от развитието на предприемачеството в Добрич”.
Следващата тема за Ученическия референдум, както и датата, ще бъдат публикувани на страницата на ЧСУ “Леонардо да Винчи” след анкета сред участващите в събитието ученици.

Follow Me:

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *