Неделя, 19 май 2024

19.05.2024

Последвайте ни

ПП-ДБ регистрира листата си в Добрич, водач отново е Ивайло Мирчев

Сред кандидатите са и претендентите за Еропейския парламент Даниел Лорер и Елисавета Белобрадова

Коалиция “Продължаваме Промяната – Демократична България” регистрира листа с кандидати за народни представители за предсрочните парламентарни избори на 9 юни 2024 г. Водач на листата е народният представител Ивайло Мирчев от Добрич.

В листата са и познати имена, като областният управител Йорданка Костадинова и народните представители и кандидати за Европейския парламент Даниел Лорер и Елисавета Белобрадова. Също така и местните лидери на трите формации в обединението Радослав Георгиев (ПП), арх. Надежда Пампорова (ДБ) и Милена Керанова (ДСБ).

Кандидати за народни представители:

  1. Ивайло Мирчев;
  2. Йорданка Костадинова;
  3. Даниел Лорер;
  4. Милена Керанова;
  5. Радослав Георгиев;
  6. Надежда Иванова;
  7. Елисавета Белобрадова;
  8. Димитър Франгов;
  9. Христо Иванов;
  10. Надежда Пампорова.

Листата ни е силна и с личности, които набраха опит. Заредени с енергия да подкрепят Добрич. Нашият град с нашите хора и нашите кризи, от които искаме да излезем с достойнство”, каза арх. Надежда Пампорова, лидер на ПП “Движение Да, България” в Добрич.

Очакванията на коалицията са, че ще успеят да уведомят хората за това, което са успели да постигнат в досегашното управление и за причините за евентуалните неуспехи по някои от целите. “Нищо не сме обещавали да стане бързо”, каза арх. Пампорова.

С това, че отново сме в листата за народни представители искаме да покажем, че работата, която вършим години наред заслужава отново нашите усилия”, каза Милена Керанова, председател на ПП "Демократи за силна България" в Добрич.

c