Петък, 03 май 2024

03.05.2024

Последвайте ни

Катастрофа затруднява движението по пътя Казанлък - Габрово в района на град Шипка, оказана е медицинска помощ на млада жена

Катастрофа затруднява движението по пътя Казанлък - Габрово в района на град Шипка, съобщават от Агенция "Пътна инфраструктура" (АПИ). То се осъществява двупосочно в една лента. 
Оказана е медицинска помощ на 33-годишна жена, уточниха за БТА от пресцентъра на Областната дирекция на МВР в Стара Загора. Пътнотранспортното произшествие е настъпило в 9:42 часа на разклона за село Дунавци. По първоначална информация то е между микробус, управляван от 18-годишен мъж и лек автомобил, управляван от пострадалата. Водачите са тествани за употреба на алкохол, отчетени са отрицателни резултати. На място има полицейски екип. 
Трафикът се регулира от "Пътна полиция". От АПИ предупреждават шофьорите да се движат с повишено внимание и съобразена скорост. 
БТА припомня, че това е поредният пътен инцидент в този пътен участък. Последната тежка катастрофа на мястото отне живота на млада жена на 25 август м.г. и предизвика няколко протеста на жители на общината. Пътният участък беше обследван от експерти, а от АПИ поеха ангажимент той да бъде обезопасен. 

c